Léto je již v plném proudu, bazénová sezóna začíná

Slunce svítí, teploty stoupají a prázdniny jsou v plném proudu. Ano, léto je tady a s ním i oblíbená bazénová sezóna. Ať už jste milovníkem plavání, vodních her nebo jenom relaxace na nafukovacím křesle, bazén je ideálním místem, kde můžete uniknout letnímu horku a vytvořit si vlastní ráj.

Nadzemní bazény Technypools (modely DEMO, SUPREME, NIAGARA a CALIFORNIA) jsou skvělou volbou pro ty, kteří preferují vysokou kvalitu spojenou s jednoduchou a rychlou instalaci. Navíc, pokud se nyní rozhodnete pořídit si nadzemní bazén Technypools, stále ještě stíháte koupání tuto sezónu. Jsou cenově dostupné, přizpůsobené k celoroční instalaci a díky patentované konstrukci umožňují přizpůsobení designu architektonickému stylu vašeho domu. Můžete tak vytvořit jedinečnou dominantu vaší zahrady, která vám bude dobře sloužit dlouhá léta. Vysokou kvalitu a dlouhou životnost materiálů dokládá bazén v západočeském kempu Karolina, který je zde v provozu již více než 20 let.

 

Jak z bazénu Technypools vytvořit luxusní ozdobu vaší zahrady a domu?

Zahradní bazény Technypools zvládnete pomocí montážních profilů jednoduše obložit sami. Výběr materiálů, barev, tvarů a doplňků je zcela na vás a vaší kreativitě se meze nekladou.

Pokud na projekt vlastního obložení bazénu nemáte čas, potřebné vybavení nebo zkušenosti, neváhejte se obrátit na nás. V rámci služby Bazén na klíč vám nezávazně zpracujeme návrh a kalkulaci obložení bazénu.

 

Jak probíhá služba Bazén na klíč?

Nejprve budeme potřebovat znát vaše individuální požadavky vč. výběru materiálů, barevných kombinací, navazujících teras a odpočinkových ploch, technického zázemí pro bazénovou technologii a dalších doplňků jakou jsou schůdky, sprcha či jiné příslušenství. Následně vám připravíme návrh a kalkulaci. Po odsouhlasení se pustíme do práce.

 

Podívejte se na jednu z našich zakázek, na které aktuálně pracujeme.

Jako první jsme si vytyčili místo, na kterém bude bazén stát. Poté jsme si připravili podloží: odebrali jsme část zeminy, prostor jsme vyložili geotextílií, vytvořili jsme štěrkové lože vyrovnané podle vodováhy a zhutněné vibrační deskou a nakonec jsme rozprostřeli podlahový polystyren, který slouží jako tepelná izolace. Pak už stačilo jen složit konstrukci bazénu a vypnout bazénovou folii. Nakonec jsme bazén napustili, zapojili filtraci a zkontrolovali, zda je vše na svém místě a funguje jak má.

OBRÁZEK NA WEB

Dále bude následovat obložení bazénu, které budeme u zákazníka realizovat v průběhu července. Bazén bude částečně zapuštěný a bude to náš první bazén na klíč obložený ratanem.

Chtěli byste vidět finální podobu obloženého bazénu?