Prodloužená záruka díky špičkové evropské kvalitě

Upřednostňujeme kvalitu nad kvantitou a našim zákazníkům chceme poskytnout jen to nejlepší. Ať už to jsou nadzemní bazény Technypools vyrobené v italském závodě se 70letou tradicí, nebo třeba bazénová technologie společnosti BWT, která je evropským lídrem v oblasti úpravy vody. Dbáme na to, abychom splnili požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků a věříme, že toho lze dosáhnout pouze vysoce kvalitními produkty a službami.

Na našem e-shopu nabízíme prvotřídní produkty, v řadě případů z certifikovaných materiálů, a výhradně od evropských výrobců, což nám v řadě případů umožňuje poskytnout prodlouženou záruku. 

Vysokou kvalitu a dlouhou životnost materiálů dokládá bazén v západočeském kempu Karolina, který je zde v provozu již více než 20 let. Znáte jiný nadzemní bazén, který toho tolik vydrží?

Prodloužená záruka a prvotřídní evropská kvalita nejsou jedinými benefity, které našim zákazníkům nabízíme. Nakupujte na swimi.cz a získáte dopravu bazénů po ČR a SR zdarma, dárek ke každému zakoupenému bazénu ZDARMA a věrnostní slevu 5 % na další nákupy.