Investice do nadzemního bazénu se vyplatí

Pořízení nadzemního bazénu Technypools s obložením na klíč nebo luxusním obložením SOLAIRE vám zajistí nejen krásné chvíle s celou rodinou, ale je to také chytrá investice do budoucí hodnoty vaší nemovitosti. 

Dokládá to loňská analýza prováděná společností immowelt, která jasně potvrzuje, že má bazén vliv na hodnotu nemovitosti. Konkrétně v sousedním Německu bazény zvyšují cenu nemovitosti o 17 %, tento trend stále roste a za poslední 3 roky vzrostl o 4 procentní body. Z toho vyplývá, že zvýšení hodnoty nemovitosti díky bazénu mnohonásobně převyšuje investici do jeho pořízení a výstavby, je to tedy skutečně chytrá investice, která se vyplatí.

Dávno už neplatí, že nadzemní bazény musí působit neesteticky a jsou jen prozatímním řešením. Nadzemní bazény Technypools můžete díky patentované konstrukci snadno obložit a přizpůsobit design bazénu architektonickému stylu vašeho domu a zahrady. Dokáží tak plně nahradit kopané bazény oproti kterým mají jednu zásadní výhodu. Při jejich pořízení ušetříte nemalé prostředky, klidně i v řádu statisíců.  

Kvalita použitých materiálů a výrobního procesu umožňuje nechat nadzemní bazény Technypools napuštěné po celý rok, nemusíte se tedy bát dodatečných nákladů za každoroční napouštění. Navíc vám nadzemní bazény Technypools při správné péči budou sloužit až desítky let.

Přestože v našich končinách trvá léto obvykle 3-4 měsíce, a vlivem oteplování se neustále prodlužuje, můžete si koupání díky moderním technologiím ještě více prodloužit. Pokud si pořídíte kvalitní tepelné čerpadlo, můžete se koupat od jara do podzimu s minimálními náklady na provoz. V článku „Jak vybrat bazénové tepelné čerpadlo?“ jsme pro vás sepsali několik tipů, které vám pomohou s výběrem.

Pokud teprve plánujete stavbu domu a zvažujete, že budete mít na zahradě bazén, tak pro vás máme na závěr ještě jeden tip. V dnešní době již existují tepelná čerpadla, která vám umožní v zimě vytápět domácnost, v létě nahradí klimatizaci a současně mohou i ohřívat vodu v bazénu. Věděli jste o tomto řešení?