Jak vybrat bazénové tepelné čerpadlo?

Máte na zahradě venkovní bazén a přemýšlíte, jak si prodloužit koupací sezónu? Odpověď je jednoduchá, pomůže vám s tím bazénové tepelné čerpadlo. Na trhu najdete mnoho modelů od různých výrobců. Liší se výkonem, cenou, velikostí, ale i hlučností nebo funkcemi.

V naší nabídce naleznete invertorová tepelná čerpadla značky BWT, která patří mezi nejlepší produkty na trhu. Vybírat můžete z kompaktních tepelných čerpadel určených pro malé bazény o objemu od 2 m3 po pokroková tepelná čerpadla hodící se i pro veřejné bazény o objemu až 250 m3.

Další funkce

Na závěr vám doporučujeme prostudovat si i doplňující funkce, kterými mohou být tepelná čerpadla vybavena. V naší nabídce máme modely, které mají velký dotykový displej pro snadnou ovladatelnost nebo je lze připojit k mobilní aplikaci a Wi-Fi, takže je můžete jednoduše vzdáleně ovládat a kontrolovat. Při běžném provozu oceníte, že technici z BWT mohou monitorovat vaše zařízení na dálku a v případě poruchy vás mohou informovat o chybových hlášeních a doporučit výměnu správného komponentu. Zaměřit se můžete také na design, dokonce u vybraných modelů si můžete zvolit barvu krytu, aby ladil se zbytkem vašeho domu.

Bazénové tepelné čerpadlo je investicí do vašeho komfortu, která se rozhodně vyplatí. Věnujte výběru tepelného čerpadla dostatek času, rozmyslete si, kam ho umísíte a jaké funkce využijete. Pokud budete potřebovat, rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem. Stačí, když nám napíšete na info@swimi.cz nebo zavoláte na +420 607 015 212.