Osvěžte svého mazlíčka v horkých letních dnech s bazénem MY DOG POOL

MY DOG POOL

Letní horko je tu a přináší sebou nejenom pro nás, ale i pro naše věrné čtyřnohé přátele výzvy spojené s vysokými teplotami.

V létě je největším rizikem u psů přehřátí organismu. Psi odvádí teplo ze svého těla vyplazeným jazykem a zrychleným dýcháním. To vede ke zvýšenému slinění a ztrátě tekutin, což může způsobit dehydrataci.

Aby k ničemu z toho nedošlo je potřeba pejskovi zajistit přístup k čerstvé pitné vodě a pokud je celý den venku na zahradě, měl by mít možnost schovat se do stínu nebo chladné garáže.

Skvělým pomocníkem proti přehřátí je zcela jistě i bazén MY DOG POOL, který je speciálně navržen pro domácí mazlíčky. Je vyroben z vysoce pevného materiálu odolného vůči drápkům a vydrží i ty nejdivočejší psí hrátky.

Bazén není třeba nafukovat, takže je připraven k použití ihned po rozbalení. Montáž je velice snadná a zvládnete ji během několika minut.

Díky jednoduchému skládacímu systému a lehkému materiálu je bazén snadno přenositelný, takže si ho vaši čtyřnozí miláčci mohou užít kdekoliv: na zahradě, na terase nebo i během dovolené v kempu. Bazén MY DOG POOL je vybaven praktickým ventilem pro vypouštění vody, takže si můžete být jisti, že se v něm voda nezachytí a bazén bude vždy čistý.

A co je nejdůležitější, je dostupný v různých velikostech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a potřebám vašich pejsků. Pro ty, kteří mají doma více mazlíčků, je k dispozici verze 305 PRO s kartušovým filtrem.

Dopřejte svým mazlíčkům luxus v podobě vlastního bazénu a zpříjemněte jim horké letní dny osvěžením v bazénu MY DOG POOL.

Pokud si budete chtít i Vy dopřát v parném létě příjemné osvěžení, vyberete si u nás nadzemní bazén včetně bazénové chemie a příslušenství. A jestliže patříte mezi zahrádkáře a chalupáře, jistě Vás zaujmou flexibilní vaky ECOTANK - inovativní řešení pro skladování dešťové vody.