Průvodce zazimováním bazénů Technypools

Nadzemní bazény Technypools jsou vyrobené z kvalitních materiálů odolných vůči atmosférickým vlivům a teplotním změnám v intervalu -30 °C až +70 °C. Díky tomu je nemusíte na zimu vypouštět a uskladňovat, ale stačí je pouze zazimovat na konci sezóny. Ušetříte si tak nejen práci spojenou s každoroční instalací a demontáží bazénu, ale ušetříte i svou peněženku a životní prostředí, protože při zazimování bazénu vypustíte jenom malou část bazénové vody.

Pokud jsou všechny výše uvedené podmínky splněny, můžete snížit hladinu bazénové vody pod skimmer. Dále z bazénu vyjměte plovák a veškeré bazénové příslušenství. Následně uzavřete trysky bazénu a odvodněte a demontujte veškerou bazénovou technologii.

Následujícím krokem je aplikace Zazimovačespeciálního bezchlorového přípravku, který zabraňuje množení řas a bakterií, díky čemuž udržuje vodu čistou a stabilizovanou po celou zimu. Na závěr už jen zbývá bazén zakrýt krycí plachtou a zazimování bazénu je hotové.

 

Pokud si na zazimování bazénu netroufáte nebo na to nemáte čas, neváhejte nás kontaktovat. Rádi poradíme nebo se rovnou postaráme o profesionální zazimování bazénu. Stačí vyplnit poptávkový formulář níže, napsat nám na info@swimi.cz nebo zavolat na +420 607 015 212.

 

Poptávkový formulář