Jaro je ideální čas na pořízení vlastního zahradního bazénu

S příchodem jara je ideální čas na to, abyste si pořídili svůj vlastní bazén a začali se těšit na krásné letní dny plné osvěžení a relaxace. Když se rozhodnete pro pořízení bazénu právě teď, můžete být připraveni na první horké dny a okamžitě si užít svůj bazén. Můžete si být jisti, že vám to přinese mnoho radosti a zábavy pro celou rodinu.

S vlastním bazénem nemusíte ztrácet čas cestováním na veřejné koupaliště nebo pláž, takže můžete ušetřený čas věnovat rodině a vašim koníčkům.

Vlastní bazén s sebou také může přinést zlepšení vaší fyzické kondice, protože plavání je skvělým cvičením na celé tělo a s vlastním bazénem můžete snadno začlenit plavání do svého každodenního režimu.

Bazén může být kromě toho vynikajícím místem k odpočinku a relaxaci. Plavání a relaxování u bazénu mohou navíc přispět ke zlepšení duševního zdraví a snížení stresu.

77

Pokud již uvažujete o pořízení bazénu, určitě svou pozornost zaměřte na nadzemní bazény, které mají mnoho výhod oproti tradičním kopaným bazénům.

  1. Jednoduchá instalace. Není třeba kopat hluboké jámy v zemi či provádět složité úpravy pozemku, na kterém bude bazén stát. Stačí rovný čistý kus trávníku či dlažby a můžete začít.
  2. Flexibilita. Nadzemní bazény se dají snadno demontovat a přesunout na jiné místo, což je ideální pro ty, kteří se plánují přestěhovat nebo rádi mění své okolí.
  3. Úspora nákladů na jejich pořízení a instalaci. Dokonce i v případě, že se rozhodnete pro luxusně obložený nadzemní bazén, stále můžete očekávat úspory a s velkou pravděpodobností ušetříte nemalé prostředky oproti pořízení a stavbě zapuštěného bazénu.
  4. Nadzemní zahradní bazén je řešením tam, kde není dostatek místa pro kopaný bazén nebo instalaci brání charakter pozemku – svah, skalnaté podloží, neprostupnost pro těžkou techniku, vodní prameny, podzemní retenční nádrže, rozvody inženýrských sítí, optické kabely atd.
  5. Nepotřebujete stavební povolení, ani souhlas sousedů či majitele pozemku (ideální v případě pronájmu), neřešíte chráněná území či památkáře.
  6. Bezpečnost vašich dětí a domácích mazlíčků – řada zákazníků si pořizuje nadzemní bazény kvůli malým dětem, stačí odstavit bazénové schůdky a omezíte tak dětem přístup do bazénu.

Celkově lze říct, že nadzemní bazény jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vlastní bazén, ale nemají k dispozici velký rozpočet nebo nechtějí podstupovat složitou instalaci a údržbu.

Návrh bez názvu (1)

Na swimi.cz nabízíme široký výběr nadzemních bazénů různých modelů a velikostí, které vám umožní vybrat si ten nejvhodnější pro vaši zahradu. Navíc, pokud toužíte po bazénu, který bude dokonale odpovídat stylu vašeho domu a zahrady, můžete přizpůsobit design bazén svému individuálnímu stylu a požadavkům. Získáte tak bazén přesně podle svých představ, plně přizpůsobený architektonickému stylu vašeho domova. Pro nabídku využijte náš poptávkový formulář.